[ Strona główna ]


Jedyny w swoim rodzaju Skarb Ekstraklasy - statystyki, sylwetki, kariery graczy, historie, osiągnięcia klubówSkarb I ligi - statystyki, kariery graczy, historie i osiągnięcia klubówRozgrywki regionalne 2022/2023 - od IV ligi do Klasy C !Wyszukiwarka klubów, zawodników i sędziów w serwisie 90 MinutJeśli chcesz skontaktować się z redakcją - najpierw to przeczytaj!
90minut.pl
 CLJ
 PZPN
RSSSF

 


6 marca 2013, 20:27:11 - Rafal
Trzech nowych zawodników trenuje z Resovią

Piotr Szalacha i Bartosz Bereś z drużyny rezerw oraz Miłosz Krawczyk z zespołu juniorów wzięli udział w dzisiejszym treningu pierwszego zespołu Resovii.

23-letni Szalacha i 18-letni Bereś to napastnicy, z kolei 16-letni Krawczyk gra na pozycji pomocnika.

Drugoligowy zespół trenował dzisiaj po raz pierwszy w tym roku na głównym boisku.


źródło: własne / Resovia

z - 6 marca 2013, 20:30:59 - *.adsl.szeptel.net.pl
najlepszy z nich to Krawczyk i powinien dostać w rundzie wiosennej możliwość pokazania się w 2 lidze

dawid11 - 6 marca 2013, 20:50:04 - *.dynamic.gprs.plus.pl
trochę mało ich przecież po 11-tu się gra a oni tylko we trójkę bedą grać?

chudy - 6 marca 2013, 21:48:09 - *.rzeszow.vectranet.pl
Resovii to nawet Poncjusz Piłat nie pomoże wydostać się z tej ligi. Za ciency w uszach w futbolowym świecie, a bez kontaktów to sobie mozna do ...ranej śmierci kopać w ligach amatorskich.

ewa22 - 6 marca 2013, 22:15:58 - *.corexchange.com
Powinni dać szansę Wołochowiczowi

Pseudonim (max 10 znaków):

E-mail:

Redakcja 90minut.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy, które są niezależnymi opiniami czytelników serwisu. Jednocześnie 90minut.pl zastrzega sobie prawo do kasowania komentarzy zawierających wulgaryzmy, treści rasistowskie, reklamy, wypowiedzi nie związane z tematem artykułu, "trolling", sformułowania obraźliwe w stosunku do innych czytelników serwisu, osób trzecich, klubów lub instytucji itp., a w skrajnych przypadkach do blokowania możliwości komentowania wiadomości przez poszczególnych użytkowników lub całe sieci.

 

Napisz do nas