|
|
31 sierpnia 2021, 19:00:48 - gabrielba
Jakub Kiwior w Spezii
Jakub Kiwior został nowym zawodnikiem włoskiego Spezia Calcio. 21-letni obrońca związał się z klubem czteroletnią umową.
Kiwior w obecnym sezonie słowackiej ekstraklasy rozegrał trzy spotkania i zdobył jednego gola w barwach MŠK Žilina.
Po dwóch kolejkach Serie A Spezia Calcio ma na koncie jeden punkt i zajmuje 13. miejsce w tabeli ligowej. Zawodnikami tego klubu są m.in. Arkadiusz Reca i Samuel Mráz (ostatnio Zagłębie Lubin).
|
Yan - 31 sierpnia 2021, 19:02:29 - *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Strasznie biedne to okno, skoro takie rzeczy na niebiesko
Bolo - 31 sierpnia 2021, 19:02:51 - *.koba.pl
A co to za ananas. Nie znam człowieka.
Bolo - 31 sierpnia 2021, 19:02:58 - *.koba.pl
A co to za ananas. Nie znam człowieka.
y - 31 sierpnia 2021, 19:05:16 - *.147.5.118.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
Teraz będzie się zajadał kiwiorem.
wielokrope - 31 sierpnia 2021, 19:08:06 - *.adsl.inetia.pl
@Bolo, to słabo interesujesz się piłką.
fix - 31 sierpnia 2021, 19:10:49 - *.dynamic.chello.pl
@wielokrope O przepraszam, ja też nie znam
Tobi - 31 sierpnia 2021, 19:12:18 - *.neoplus.adsl.tpnet.pl
widac ze nasi powinni jezdzic na Slowacje duzo lepsze szkolenie, mniejsze pieniadze, dlatego kazdy tam gra ambitnie zeby wyjechac do takiej Italii... nasi wola zarabiac po 15tys miesiecznie w ekstraklasie i w wieku 25 lat ladowac w 2-3 lidze bo sie nic nie nauczyli...
Xyz - 31 sierpnia 2021, 19:16:09 - *.play-internet.pl
No no no,przy takim transferze z automatu trzeba o nim myśleć w kontekście kadry!
Kantorekxx - 31 sierpnia 2021, 19:50:21 - *.dynamic-1-kat-k-5-0-0.vectranet.pl
Co to kogo obchodzi takie info
PePE - 31 sierpnia 2021, 19:51:19 - *.centertel.pl
Kto to jest???
Robchy - 31 sierpnia 2021, 20:04:21 - *.neoplus.adsl.tpnet.pl
To chyba ten co był w juniorach Anderlechtu
GRK - 31 sierpnia 2021, 21:15:38 - *.dip0.t-ipconnect.de
Widać młodzieżówki nie oglądacie. Całkiem nieźle sobie radził. Polskich klubów już nie było na niego stać
Starotyski - 31 sierpnia 2021, 21:23:47 - *.dynamic.chello.pl
Wychowanek GKS Tychy. Spory talent, jednak w wieku juniorskim wyjechał do Anderlechtu i to był chyba błąd bo nieco za wcześnie. Furory tam nie zrobił. Potem liga słowacka, a teraz włoska. Ma dopiero 21 lat lat, więc być może się rozwinie.
xdriver - 31 sierpnia 2021, 21:29:29 - *.dynamic-1-kat-k-5-0-0.vectranet.pl
Co to kogo obchodzi jakiś Kiwior
F - 31 sierpnia 2021, 21:32:58 - *.play-internet.pl
Nie mam nic do chłopaka i do Recy, ale Spezia definitywnie wzmacnia się już na Serie B. Obym się mylił, a często w życiu się mylę.
Typ - 31 sierpnia 2021, 23:03:03 - *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl
Kawior to ja kupuje na stoisku z rybami, a tego nie znam.
Tom - 1 września 2021, 0:46:54 - *.promax.media.pl
Poszedł za 3 miliony euro więc opanujcie się z tymi komentarzami.
zigi - 1 września 2021, 1:07:23 - *.master.pl
Nieskalany grą w eklapie, więc powinien być dobry.
kibol - 1 września 2021, 1:48:15 - *.pa.nsw.optusnet.com.au
Kiedyś była trójka z Borussi, teraz jest trójka z Spezii.
max10znakó - 1 września 2021, 5:50:28 - *.dynamic.chello.pl
Został wybrany do najlepszej jedenastki zeszłego sezonu ligi słowackiej. Ciekawy transfer. A barany od lat się dalej zastanawiają jakie są kryteria aby news na tym portalu był na niebiesko. Z czystej ciekawości - co wam za różnica? Boli was coś w tym momencie? Irytuje was to? A może również pytacie z czystej ciekawości?
Fun fun tu - 1 września 2021, 10:00:25 - *.dynamic-4-waw-k-4-3-0.vectranet.pl
1,5 mln euro za Polaka to jest dużo dlatego na niebiesko, jak na obrońcę młody.Może coś z niego będzie..
Waldhoffer - 1 września 2021, 10:30:40 - *.pau.krakow.pl
Ładny herb
Pytajev - 1 września 2021, 10:57:33 - *.static.ssm.silesia.pl
Może być z niego kawał zawodnika. Jego atutem jest fakt że jego głowa nie jest skalana polską myślą szkoleniową. Osobiście życzę mu aby do eklapy zjechał po 30.
Kfo - 1 września 2021, 13:39:36 - *.dynamic.gprs.plus.pl
Włosi zamiast inwestować w młodych to ściągają szrot z zagranicy (:::
JACOB - 2 września 2021, 0:05:52 - *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Powodzenia
|
|